Tarjoamme piha- ja puutarhatyöt Liedosta käsin Varsinais-Suomen alueella

Teemme piha- ja puutarhatyöt Liedosta käsin Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. Sopimuksen mukaan palvelemme muuallakin Suomessa. Teemme kaikki viherrakentamisen tehtävät aina laatoituksista istutuksiin ja hoidamme olemassa olevat pihat ja puutarhat ammattitaidolla – sinun toiveidesi mukaisesti.
oTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ
Viherrakentaminen Turku ja varsinais-suomi

Kaikki viherrakentaminen samalta toimijalta

Toteutamme pihojen, puutarhojen ja puistojen viherrakentamisen ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sekä kattavalla kalustollamme. Saat meiltä valmiin viheralueen suunnitelmiesi mukaan: hankimme materiaalit ja tarvikkeet, pysymme sovitussa aikataulussa ja jätämme jälkeemme siistin työmaan. Tarvittaessa autamme myös viheralueen suunnittelussa.

 • Nurmikoiden istutukset ja kunnostukset
 • Kivetysten asennukset ja kunnostukset
  Kasvien ja puiden istutukset
  Leikkipuistojen asennus- ja muutostyöt
  Pensasaitojen leikkaukset
  Vieraslajien (esim. kurtturuusun) hävitykset
  Pihasuunnitelmat
Soita 046 810 9593Jätä tarjouspyyntö

Apua piha- ja puutarhatöihin

Tarvitsetko apua puiden, pensaiden tai pensasaitojen leikkaamiseen? Etsitkö tekijää puutarhatöillesi tai kunnossapitäjää viheralueellesi? Oivaset Oy:n palveluihin kuuluvat myös pihan ja puutarhan ylläpitotyöt sopimuksen mukaan. Tulemme avuksesi joko kertaluonteisesti, esimerkiksi kaatamaan puun tai leikkaamaan pensasaidan, tai toistuvasti sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Reagoimme työtilaukseesi ripeästi ja vastaamme mielellämme myös muihin viherrakentamiseen liittyviin kysymyksiisi.  
Soita 046 810 9593

Kotitalousvähennys puutarhatöihin

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jonka teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi pihan tai puutarhan hoito yleisesti, istutustyöt, pihapuiden kaataminen tai oksien karsinta. Kotitalousvähennys on enintään 2250 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Katso lisää verohallinnon sivuilta

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Sammontie 8
21350 Turku
046 810 9593
oivaset@oivaset.fi
Seuraa meitä