Tarjoamme piha- ja puutarhatyöt Liedosta käsin Varsinais-Suomen alueella

Teemme piha- ja puutarhatyöt Liedosta käsin Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. Sopimuksen mukaan palvelemme muuallakin Suomessa. Teemme kaikki viherrakentamisen tehtävät aina laatoituksista istutuksiin ja hoidamme olemassa olevat pihat ja puutarhat ammattitaidolla – sinun toiveidesi mukaisesti.

Ota yhteyttä viherrakentajaan

Kaikki viherrakentaminen samalta toimijalta

Toteutamme pihojen, puutarhojen ja puistojen viherrakentamisen ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sekä kattavalla kalustollamme. Saat meiltä valmiin viheralueen suunnitelmiesi mukaan: hankimme materiaalit ja tarvikkeet, pysymme sovitussa aikataulussa ja jätämme jälkeemme siistin työmaan. Tarvittaessa autamme myös viheralueen suunnittelussa.

Saat meiltä muun muassa seuraavat viherrakentamisen palvelut:

  • Nurmikoiden istutukset ja kunnostukset

  • Kivetysten asennukset ja kunnostukset

  • Kasvien ja puiden istutukset

  • Leikkipuistojen asennus- ja muutostyöt

  • Pensasaitojen leikkaukset

  • Vieraslajien (esim. kurtturuusun) hävitykset

  • Jätevesijärjestelmien asennukset

  • Pihasuunnitelmat.

Apua piha- ja puutarhatöihin

Tarvitsetko apua puiden, pensaiden tai pensasaitojen leikkaamiseen? Etsitkö tekijää puutarhatöillesi tai kunnossapitäjää viheralueellesi? Oivaset Oy:n palveluihin kuuluvat myös pihan ja puutarhan ylläpitotyöt sopimuksen mukaan. Tulemme avuksesi joko kertaluonteisesti, esimerkiksi kaatamaan puun tai leikkaamaan pensasaidan, tai toistuvasti sopimuksen mukaan. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Reagoimme työtilaukseesi ripeästi ja vastaamme mielellämme myös muihin viherrakentamiseen liittyviin kysymyksiisi.  

Katso täältä yhteystiedot!

Kotitalousvähennys puutarhatöihin

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jonka teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi pihan tai puutarhan hoito yleisesti, istutustyöt, pihapuiden kaataminen tai oksien karsinta. Kotitalousvähennys on enintään 2400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Kaipaako pihasi kunnostusta? Me teemme piha- ja puutarhatyöt Liedosta käsin Varsinais- ja Etelä-Suomessa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.