Liimapuupalkin injektointi ja halkeaman korjaus ympäri Suomen

Palvelumme kattavat kaikenlaiset liimapuupalkkien injektoinnit. Palvelemme Liedosta käsin Tampereen, Helsingin ja Vaasan seuduilla sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa.
oTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Liimapuupalkin injektointi Varsinais-Suomi, Uusimaa, Pirkanmaa

Hyvin huollettuna ja asianmukaisesti suunniteltuna ja käytettynä liimapuu on pitkäikäinen rakennusmateriaali. Liimapuurakenteiden tyypilliset vauriot ovat halkeamia, joita syntyy esimerkiksi kosteusvaihteluiden aiheuttamien muodonmuutosten tai suurten lumikuormien vuoksi. Syitä liimapuupalkin vahingoittumiselle voivat olla myös materiaali- ja valmistusvirheet, liian suuret leikkausrasitukset ja puun kuivuminen. Injektoimalla korjataan liimapuupalkkien halkeilua ja injektoinnilla saadaankin palautettua liimapuupalkin suunniteltu alkuperäinen käyttöikä. Liimapuupalkin injektointityö vaatii tarkkuutta ja erityistä ammattitaitoa. 

Asiantuntevat ja kokeneet huippuammattilaisemme ovat palveluksessasi! Palvelemme Liedosta käsin Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä!

Soita 046 810 9593Jätä yhteydenottopyyntö

Liimapuupalkin injektoimisen hyödyt

Liimapuupalkin korjaus injektoinnilla on kustannustehokasta verrattuna siihen, että liimapuupalkki pitäisi uusia kokonaan. Injektoimalla puurakenne palautetaan alkuperäiseen lujuuteensa ja rakenteelle saadaan palautettua sille suunniteltu alkuperäinen käyttöikä. 

Liimapuupalkin korjaus on siistiä työtä, joka ei aiheuta käryä tai meteliä.
Liimapuupalkin injektointi on myös kustannustehokas ja nopea tapa korjata puun halkeamat.
Liimapuupalkkien injektointi on tarkkaa työtä, joka vaatii asiantuntemusta. Kun liimapuurakenne kaipaa korjausta, huippuammattilaisemme ovat palveluksessasi! Ota yhteyttä!

Liimapuupalkkien injektointityöt asiantuntevasti

Toteutamme kustannustehokkaasti mm. seuraavat injektointityöt:

  • Liimapuupalkkien liitosten halkeamat

  • Palkin kuivumisen ja kutistumisen aiheuttamat halkeamat

  • Raskaan kuormituksen, esim. lumikuorman aiheuttamat halkeamat 

  • Äkillisestä ulkopuolisesta voimasta johtuvat halkeamat

  • Liimapuupalkkien tukien tai tukien kiinnitysten pettämisestä johtuva liimapuupalkin kiertyminen

Jokainen korjauskohde ja injektointityö on yksilöllinen, joten kohteessa suoritettavat työt riippuvat aina korjaussuunnitelmasta. Kutsu asiantuntijamme käymään, niin tarkastamme liimapuurakenteessa olevat halkeamat ja teemme korjaussuunnitelman. Ota yhteyttä!

Soita 046 810 9593

Kuinka liimapuupalkin injektointi tehdään

Meille on tärkeää, että jokainen injektointi suoritetaan ensiluokkaisesti. Olemme kiinnostuneita jatkuvasta menetelmien kehittämisestä, jotta saamme kohteen kuin kohteen suoritettua laadukkaasti. Ota yhteyttä!

Miksi valita meidät kumppaniksesi liimapuupalkin injektointiin?

Tarvitsetko luotettavia ja kokeneita ammattilaisia liimapuupalkkien injektointiin? Meillä on vuosien kokemus alalta ja asiantunteva tiimimme on palveluksessasi!

Laadukas työ
Olemme aidosti kiinnostuneita korjaamisesta ja jatkuvasta menetelmien kehittämisestä, jotta saamme kohteen kuin kohteen suoritettua laadukkaasti.
Sitoutuneet, asiantuntevat ja ammattiylpeät tekijät
Valttikorttimme ovat osaavat ja motivoituneet työntekijämme. Heidän kanssaan projektisi on osaavissa käsissä!
Tarkka dokumentointi ja laadunvalvontajärjestelmä
Toimitamme aina tilaajavastuulain mukaiset dokumentit, sekä työ- ja turvallisuusselosteet. Laadunvalvontajärjestelmämme on tarkka.

Mikä on sopiva ajankohta liimapuun injektoinnille?

Liimapuupalkin injektointi voidaan tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa. Jos injektointi tehdään talvella, on lumet kuitenkin poistettava injektoitavan rakenteen päältä, esim. katolta.

Ota yhteyttä liimapuupalkkien injektoinnin ammattilaisiin!

Kun liimapuurakenteesi kaipaa huolenpitoa, me olemme palveluksessasi! Olipa kyseessä halkeamien korjaus, rakenteen vahvistaminen tai muu korjaustoimenpide, meiltä löytyy ratkaisu. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että korjaustyö sujuu suunnitelmien mukaan.

Toimimme Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella, ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita ja kerro kuinka voimme olla avuksi! Luota huippuammattilaisiin ja ota yhteyttä jo tänään!

Soita 046 810 9593Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Sammontie 8
21350 Turku
046 810 9593
oivaset@oivaset.fi
Seuraa meitä