Kestävä kehitys lietolaisen yrityksemme toiminnassa

Oivaset Oy Liedosta pyrkii toiminnallaan tukemaan kestävää kehitystä. Injektointi on korjausrakentamista parhaimmillaan. Minkä aika on haurastuttanut, me korjaamme! Uudet aineet ja menetelmämme auttavat säilyttämään vanhoja arvokkaita rakennuksia myös tuleville sukupolville.

Ota yhteyttä kestävistä ratkaisuista

Kapillaarisesti nouseva kosteus on korjattavissa

"Kapillaarisesti nousevan kosteuden aiheuttaa nesteen pintajännitys (koheesio) ja rajapintajännitys (adheesio) nesteen ja kiinteän pinnan välillä. Adheesio on kahden eri aineen välinen vetovoima. Koheesio on vastaavasti saman aineen sisäinen vetovoima." - Wikipedia


Monesti kohtaamme työssämme jo rakennusvaiheessa tulleita virheitä. Kapillaarinen vedennousu rakenteisiin on yleinen mutta melko helposti korjattavissa oleva ongelma. Kapillaarikatkoista meillä on kokemusta niin uusissa kuin vanhoissakin rakennuksissa. Jos kosteus pääsee nousemaan rakenteisiin, se aiheuttaa nopeasti kosteusvaurioita ja ajan kanssa haju- ja homeongelmia.

Ennen kapillaarikatkon asennusta tehdään huolellinen kartoitus kohteesta yhdessä tilaajan kanssa, jotta saamme selville mahdolliset rakennus- tai saneerausvirheet. Jos virheitä ilmenee, niin päätämme yhdessä kaikkien osapuolten kanssa mahdollisista korjauksista ennen kapillaarikatkon asennusta. Aina kapillaarikatkon asennusta ei välttämättä tarvita.

Kosteuden nouseminen rakenteeseen estetään imeyttämällä kapillaariaine suoraan kohteeseen. Menetelmä on nopea ja tulokset odotusten mukaisia. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa myös salaojien teon ja kunnostuksen.

Kalustoa meillä on kattavasti. Pystymme hoitamaan kaikki alaan liittyvät työt. Tarvittaessa teemme yhteistyötä luotettavan alihankkijaverkostomme kanssa. Myymme ja asennamme myös jälki-injektointiletkut.

Vehreys ja vihreys

Tilaamme käyttämiämme aineita aina mahdollisimman läheltä vastuullisilta toimittajilta. Pyrimme tukemaan suomalaista työvoimaa aina, kun se on mahdollista. Kaikki aineemme ovat CE- tai SILKO-hyväksyttyjä. Työssämme syntyvät jätteet toimitamme Ekokemille tai kierrätämme ne tehokkaasti. Suojausmateriaalina käytämme myös pahvia, joka on kierrätettävissä. Pyrimme kuormittamaan ympäristöämme mahdollisimman vähän, joten jalanjälkemme on vihreä!

Betonikorjauksiin erikoistunut yrityksemme Liedosta pyrkii edistämään kestävää kehitystä. 

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.