Vaativatkin betonirakenteiden korjaustyöt Turun seudulla ja muualla Suomessa

Oivaset Oy on vaativiin betonikorjauksiin ja betonin injektointitöihin erikoistunut yritys. Yritys palvelee Liedosta käsin akselilla Helsinki, Tampere ja Vaasa. Tarvittaessa toimimme myös valtakunnallisesti.
oTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ
Käytämme omaa pintainjektointijärjestelmäämme

Betonirakenteiden korjaus Varsinais-Suomi, Uusimaa, Pirkanmaa ja koko muu Suomi

Betonirakenteet kuluvat sään ja esimerkiksi mekaanisen tai kemiallisen rasituksen vuoksi. Betonirakenteen suunniteltu käyttöikä voi olla esimerkiksi 50 tai 100 vuotta, mutta rakenteen kesto vaihtelee mm. kohteen käytöstä riippuen. Suuri osa betonirakenteiden korjaustarpeesta muodostuu puutteellisesta rakentamisesta tai suunnittelusta, työn toteutuksesta, liian aikaisesta käyttöönotosta, käytöstä ja betonin luonnollisesta kutistumisesta. Laadukkaasti toteutettu betonirakenteen korjaus palauttaa rakenteen suunnitellun alkuperäisen käyttöiän. Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelutoimistojen kanssa betonirakenteiden korjauksen suunnittelussa. 

Luota meihin, kun haluat varmistaa rakenteiden kestävyyden ja turvallisuuden pitkällä tähtäimellä. Palvelemme Liedosta käsin Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä!

Soita 046 810 9593Jätä yhteydenottopyyntö

Betonirakenteiden korjaus kustannustehokkaasti pintainjektoinnilla

Me korjaamme betonirakenteet omalla pintainjektointijärjestelmällämme. Injektointijärjestelmämme mahdollistaa siistin, kestävän ja nopean injektoinnin. Menetelmällämme tehty korjaus on siis todella kustannustehokas. 

Menetelmämme mahdollistaa siistin, kestävän ja nopean korjauksen ilman porausta, roilotusta tai liimausta. Korjausjälki on lähes huomaamaton ja lopputulos on kestävä ja tiivis, sillä halkeamat täyttyvät kokonaan. Menetelmä soveltuu halkeamien korjaukseen lattioissa, seinissä ja katoissa.

Soita 046 810 9593

Betonin korjaustyöt

Kun betonirakenne vaatii korjaamista, me olemme palveluksessasi! Tarjoamme laajan skaalan betonirakenteiden korjauspalveluita. Toteutamme kustannustehokkaasti mm. seuraavat betonikorjaustyöt:

 • Rakenteiden halkeamien korjaus
 • Rakenteiden lujuuden palauttaminen
 • Rakenteiden tiiveyden palauttaminen
 • Betonirakenteiden korjaaminen äänen kantautumisen takia
 • Betonirakenteiden korjaus hygienian vuoksi, jotta halkeamiin ja rakoihin mene likaa
  Betonipinnan kosmeettinen parantaminen
  Vesivuodot
  Seinä- ja lattiapintojen korjaus
  Kapillaarikatkot, eli kapillaarisesti etenevän kosteuden etenemisen katkaiseminen
  Pienimuotoiset timanttityöt
  Betonihionta
  Harvavalun korjaus

Tyypillisiä betonikorjauskohteita

Teemme betonikorjauksia ja betonin injektointeja kattavalla kokemuksella, laadukkaasti ja tehokkaasti. Tyypillisiä korjauskohteita ovat mm.

Hallien lattiat, seinät ja katot
Teollisuusympäristössä olevat betonirakenteet ja betonipinnat
Hissikuilujen ja läpivientien tiivistykset
Vesitornit
Sillat 
Padot ja kaivot
Sokkelit
Muurit
Tunnelirakenteet
Elementtirakenteet, työsaumat ja anturat
Holvit, tunnelit ja siilot
Kantavat rakenteet
Erilaiset saneerauskohteet


Kun kaipaat betonikorjauksen rautaisia ammattilaisia, me olemme palveluksessasi! Ota yhteyttä!

Betoniraudoituksen korroosion korjaus

Betoniraudoituksen ollessa liian lähellä betonin pintaa, pääsee raudoitus karbonatisoitumaan ja betoniraudoitus ruostuu. Ruostuessaan betoniraudoituksen teräs laajenee ja betoni murtuu. Me korjaamme betoniraudoituksen korroosion aiheuttamat vauriot pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla vankalla ammattitaidolla. Kun korjauskohteena on silta, teemme Betoniraudoituksen korroosion korjauksen SILKO-ohjeen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Soita 046 810 9593Jätä yhteydenottopyyntö

Kuinka betonirakenteen korjaus etenee

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia! Korjausurakat hoidamme joustavasti ja yhdessä sovituista aikatauluista tinkimättömästi kiinni pitäen. Olemme ylpeitä myös tarkasta dokumentoinnistamme ja laadunvalvontajärjestelmästämme.

Näin betonirakenteen korjausprojekti kanssamme etenee:

Korjauskohteen kartoittaminen ja tarkastaminen
Korjaussuunnitelman tekeminen ja selvitys korjaustavoista ja menetelmistä
Aikatauluista ja käytännön asioista sopiminen
Korjausprojektin suorittaminen
Viimeistely ja työmme jälkien siivoaminen
Dokumenttien luovutus työn suorittamisesta, tarkat tuotetiedot käytetyistä materiaaleista ja tuotteista, tiedot materiaalien menekistä, sekä tarkat työajat eriteltynä

Miksi valita meidät kumppaniksesi betonirakenteen korjaukseen?

Valitsemalla meidät kumppaniksesi saat korkealaatuista ja ammattitaitoista betonirakenteiden korjauspalvelua. Me pidämme kiinni yhdessä ennalta sovitusta aikataulusta ja olemme aidosti kiinnostuneita betonikorjaamisesta, uusien menetelmien kehittämisestä, sekä kohdekohtaisesta työtapojen soveltamisesta. Valitse meidät kumppaniksesi!

Huippulaatuinen työ 
Meillä on käytössämme oma pintainjektointijärjestelmämme, jolla korjaus sujuu siististi, nopeasti ja laadukkaasti. 
Sitoutunut, osaava henkilökuntamme
Olemme kokeneita betonirakenteiden korjaajia. Valttimme on sitoutunut, osaava, ja motivoitunut henkilökuntamme.
Laadukas dokumentaatio ja tarkka laadunvalvontajärjestelmä
Toimitamme tilaajavastuulain mukaiset dokumentit, sekä työ- ja turvallisuusselosteet käyttämistämme aineista. Laadunvalvontajärjestelmämme on tarkka.

Mitkä ovat betonin pintainjektoinnin hyödyt?

Betonin pintainjektointi on siisti ja nopea tapa korjata betonirakenteita. Korjausjälki on lähes huomaamaton ja halkeama täyttyy kauttaaltaan, jolloin lopputulos on kestävä ja tiivis. Menetelmällämme tehty korjaus on todella kustannustehokas tapa korjata betonirakenteita.

Missä lämpötilassa betonirakenteita voi injektoida?

Korjattavan rakenteen lämpötila tulisi olla vähintään noin 10 astetta, jotta injektoinnissa käytettävät aineet reagoivat suunnitellusti. Viileämmässä lämpötilassa injektoinnissa käytettävät aineet eivät kuivu ja kovetu oikealla tavalla.

Mikä on sopiva ajankohta betonin injektoinnille?

Kun betonivalu alkaa kuivua, alkaa siihen kuivumisesta johtuen ilmestyä halkeamia. 

Kokemuksemme mukaan injektoinnin voi aloittaa, kun suurin kosteus betonista on haihtunut. Vaikka rakenne jatkaisi halkeilemista, on injektoinnilla yleensä taipumus vähentää kuivumisesta johtuvaa halkeilua ja näin rauhoittaa betonia.

Injektointi kannattaa myös aloittaa, kun halkeama on vielä puhdas. Tässä kohtaa tehty injektointi on kustannustehokasta, sillä halkeamat ovat vielä esillä, eikä niitä tarvitse erikseen puhdistaa.

Ota yhteyttä betonirakenteiden korjauksen ammattilaisiin!

Luotettavana toimijana olemme palvelleet satoja tyytyväisiä asiakkaita vuosien varrella, ja he suosittelevat meitä lämpimästi. Asiakaslähtöinen ja joustava palvelumme takaa, että pysymme aikatauluissa ja toteutamme korjaukset sovitusti. Meitä motivoi jatkuva kehittyminen ja korjaustöiden laadun parantaminen. Työntekijämme ovat motivoituneita, ammattiylpeitä ja omistautuneita betonirakenteiden injektoinnille kaikissa kohteissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua ratkaisemaan betonirakenteiden haasteet!

Soita 046 810 9593Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Yhteystiedot

Sammontie 8
21350 Turku
oivaset@oivaset.fi
Seuraa meitä