Betonihalkeaman injektointi ja halkeaman korjaus ympäri Suomen

Palvelumme kattavat betonirakenteiden korjaukset ja injektoinnit, kapillaarikatkojen asennuksen, kosteusvauriokorjaukset sekä kopolaattojen kiinnittämiset injektoimalla. Palvelemme Liedosta käsin Tampereen, Helsingin ja Vaasan seuduilla sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Kysy lisää betonikorjauksista

Oma pintainjektointijärjestelmämme

Meillä on oma pintainjektointijärjestelmä, joka on vakiinnuttanut paikkansa Länsi-Suomen vilkkailla markkinoilla suurten rakennusliikkeiden keskuudessa. Järjestelmä mahdollistaa nopean, siistin ja laadukkaan injektoinnin vailla vertaansa. Me emme siis korjaa halkeamia imeyttämällä, koska lopputulos on hyvin epäsiisti ja korjattu halkeama halkeaa nopeasti uudestaan. 

 

Tällä injektointi järjestelmällä ei porata, eikä ajeta roiloa lattiaan, eikä myöskään liimata mitään. Tällä menetelmällä korjausjälki on lähes huomaamaton ja halkeama täyttyy kauttaaltaan, jolloin lopputulos on todella kestävä ja tiivis. Menetelmällä pystytään korjaamaan halkeamia lattialla, seinässä tai katossa, halkeaman sijainnilla ei siis ole väliä. Ja mikä parasta, tällä menetelmällä tehty korjaus on todella kustannustehokas! Referenssejä löytyy jo monta sataa kilometriä.

Tyypillisimmät työkohteet, joita injektoimme:

  • parkkihallit

  • hallien lattiat, seinät ja katot

  • sokkelit ja muurit

  • sillat, vesitornit, padot ja kaivot

  • elementtirakenteet, työsaumat ja anturat

  • holvit, tunnelit ja siilot

  • liimapuupalkkien injektoinnit

  • kapillaarikatkojen asennukset

  • hissikuilujen ja läpivientien tiivistykset.

Kopolaattojen korjaus ja kiinnitys

Oivaset Oy on betonikorjauksiin erikoistunut yritys. Olemme kiinnittäneet kehittämällämme menetelmällä alustastaan irti olevia laattoja jo vuodesta 2003. Laattojen kiinnitys on siistiä, nopeaa ja asiakasystävällistä urakointia.


Ensin tehdään perusteellinen kartoitus alueesta ja irrallaan olevat laatat merkataan huolellisesti. Kopoalueen koolla eikä sijainnilla ole merkitystä. Laatat voidaan kiinnittää yhtä lailla niin seinään kuin lattiaan. Epoksi pumpataan laatan saumaan poratusta 4 mm reiästä, johon on asennettu erikoisnippa. Epoksi leviää kopoalueelle alhaisen viskositeettinsä ja pienen paineen avulla. Kovettumisen jälkeen reiät paikataan, nipat poistetaan ja tila on jälleen valmiina käyttöön.


Epoksi on itsessään vesieriste, joten reikien poraaminen ei aiheuta vuotokohtia vesieristeeseen. Epoksi kyllästää reiän kauttaaltaan sekä täyttää sen. Reiän paikkaus tehdään kosmeettisista syistä. Kiinnitysmenetelmää voidaan käyttää kaiken kokoisille laatoille sekä märissä että kuivissa tiloissa. Laattoja ei tarvitse, eikä pidäkään irrottaa. Jos laattoja lähtee irrottamaan, vesieriste saattaa mennä rikki, jolloin uuden eristeen limitys vanhan rikkoutuneen eristeen kanssa on haastavaa, ellei jopa mahdotonta. 


Meiltä löytyy kopolaattojen injektoinnista erillinen Rakennustieto Oy:n RT-kortti.

Laatupolitiikka

Toimintamme perustuu ehdottomaan huolellisuuteen sekä siihen, että jokainen työ etenee suunnitelman mukaisesti haluttuun, laadukkaaseen lopputulokseen. Aineet valitaan kohteeseen sen mukaan, halutaanko rakenne tiivistää vai haetaanko alkuperäisen lujuuden palautusta.


Huolellinen kohteen kartoitus ennen töiden aloittamista sekä oma laadunvalvontajärjestelmämme takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Noudatamme tiehallinnon sillankorjausohjeita. Kaikki käyttämämme aineet ovat CE- tai SILKO-hyväksyttyjä.

Ennen työn aloittamista toimitamme asiakkaalle tilaajavastuulain mukaiset, voimassa olevat dokumentit. Kuulumme myös Tilaajavastuu-järjestelmään. Asiakkaalle toimitetaan myös työ- ja turvallisuusselosteet käyttämistämme aineista.

Pyrimme pitämään yllä ajatusta siitä, että yrityksemme tunnettuus perustuu pitkiin asiakassuhteisiin. Asiakastyytyväisyys on päätavoitteenamme. Työt suoritamme aina tehokkaasti aikataulussa. Valttikortteinamme on sitoutunut, nuorekas ja joustava henkilökunta. Koko henkilökuntamme on turvakoulutettu.

Betonirakenteiden korjauksen ammattilainen löytyy Liedosta. Anna Oivaset Oy:n auttaa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.